vrijdag 8 mei 2009

Samenwerking UniBook - SchaduwSchrijvers


Samenwerking UniBook en SchaduwSchrijvers
Jouw boek verspreiden op het internet – als e-book of in gedrukte versie


UniBook en SchaduwSchrijvers hebben een partnership om schrijvers zoveel mogelijk kansen te geven. Je krijgt als auteur jouw werk immers bij het grote publiek zowel met gedrukte boeken als met e-books.

UniBook: gedrukte boeken
UniBook is een dienst voor schrijvers, uitgevers en bedrijven om boeken te publiceren. Via de UniBook site kan iedereen zijn eigen unieke boek uitgeven en het wereldwijd verkopen zonder verplichtingen of kosten. UniBook zal jouw boek per stuk drukken, inbinden en versturen en dit van zodra het besteld werd. Via de publicatie wizard kan je als auteur jouw boek opladen en een cover opmaken in 5 eenvoudige stappen. Binnen de 10 werkdagen kan dan jouw eigen gedrukte exemplaar al op de salontafel liggen.
www.unibook.com

Schaduwschrijvers: e-books
SchaduwSchrijvers is een website waar lezers kennis kunnen maken met onbekend schrijftalent. Op SchaduwSchrijvers kan iedereen die schrijft zijn of haar boek namelijk gratis digitaal publiceren. Stap dus uit de schaduw als schrijver en bereik een breed lezerspubliek. Lezers kunnen deze e-books downloaden op hun computer, PDA of e-reader. Zowel voor de schrijver als voor de lezer zijn er geen kosten aan verbonden.
www.schaduwschrijvers.nl

Synergetische samenwerking
De samenwerking tussen UniBook en SchaduwSchrijvers is een logisch gevolg van het feit dat beide partijen hun auteurs graag een zo groot mogelijke visibiliteit willen geven. Door dit partnerschap komen er ongetwijfeld goede amateurschrijvers boven water omdat ze alle kansen krijgen.

Geen opmerkingen: